Joulu on antamisen aikaa

Joulu alkaa olla jo ovella, ja meidän seurakunnassamme se merkitsee vuoden kiireisintä aikaa. Seurakunnalla on tapana järjestää joulukuussa joululaulutapahtumia, joulumarkkinoita ja useita jumalanpalveluksia. Tämän lisäksi vierailemme vanhainkodeissa ja teemme paljon hyväntekeväisyyttä. Minun lempipuuhani joulun aikaan on lahjojen keräys. Meillä on tapana kerätä ihmisten lahjoittamia paketteja hädänalaisille perheille. On ihan parasta kun saa toimittaa paketit joulun alla niitä tarvitseville! Viime viikon raamattupiirissä keskustelimme paljon muiden auttamisesta ja varsinkin seurakuntamme nuoria jäseniä kiinnostaa uudet tavat tavoittaa ihmisiä. Silloin tuli puheeksi verkkosivu Adtraction. Adraction on verkkosivusto, joka auttaa bloggaajia tienaamaan kirjoittamisellaan rahaa linkittämällä sivustolleen eri verkkokauppoja. Vaihtoehtoisesti myös yritykset voivat hyväksikäyttää Adractionin palveluita ja löytää sieltä oman yrityksen mainontaan parhaiten soveltuvat blogit. Tällainen yhteistyöhän on ihan mainiota! Keskustelimme raamattupiirissä pitkään siitä, kuinka me voisimme hyödyntää tällaista palvelua omassa toiminnassamme ja ideoita syntyi heti kymmeniä. Internetistä ja sen vaikutuksista yhteiskuntaan on ollut seurakunnassamme ennenkin paljon keskustelua ja aihe herättää ymmärrettävästi ihmisissä ristiriitaisia tunteita. Loppujen lopuksi Jeesus kuitenkin jo lähetyskäskyssään (Matt. 28:18-20) kehotti: ”…Menkää ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni…” Mikä olisikaan parempi tapa levittää Jumalan sanaa kuin internet, jossa miljoonat ihmiset kuluttavat aikaansa päivittäin?

Pian voi jo nauttia joulun tunnelmasta