Tietoa minusta

Olen Inka, 32-vuotias nainen Mikkelistä. Uskonnolla ja kirkolla on tärkeä rooli elämässäni. Kirkko on ihmisiä varten. Kirkon tehtävä on levittää Jumalan sanaa ja ohjata ihmisiä kohti parempaa elämää. Monet saavat uskonnosta lisää voimaa niin arkiseen elämään kuin hankalien aikojen kohdatessakin. Viime aikoina kirkko ja pakolaiset on ollut suurena puheenaiheena niin lehtien palstoilla kuin ihmisten kahvipöytäkeskusteluissakin. Kirkko onkin ottanut kantaa kyseiseen aiheeseen käyttäen Raamatun lauseita. ”Me olemme saman ruumiin jäseniä. Vaikka vihastuttekin, älkää tehkö syntiä.” Tämän jokainen voi tulkita omalla tavallaan, mutta kirkon tehtävä on olla tasavertainen jokaiselle. Se, kenellä on hätä, sitä tulee auttaa. Pakolaisilla on hätä ja heitä kirkko haluaa auttaa. Kirkko ja pakolaiset kuuluvat siis yhteen. Kirkko ei kuitenkaan ole keskittynyt ainoastaan yhteen ihmisryhmään, vaan haluaa ottaa kaikki Jumalan sanaa kaipaavat jäsenikseen. Kirkossa kaikilla tulisi olla hyvä ja turvallinen olo. Me kaikki kuulumme samaan maailmaan ja meidän tulee pystyä elämään yhdessä. Sellaisella yhteisöllisyydellä mennään pitkälle niin elämässä kuin elämän jälkeenkin. Kirkkoon voi tulla myös vain hiljentymään, jos kaipaa sellaista hetkeä kiireiden keskellä. Kirkossa voit luottaa siihen, että sinua halutaan auttaa! Blogissani kirjoitan uskoon ja uskontoon liittyvistä asioista, usein kuvaan myös arkea meidän seurakunnassa. Ehkähän kirjoituksistani on myös apua muille – niin ainakin toivon. Mukavia lukuhetkiä sinulle!